tiistai 22. marraskuuta 2016

OKTK #23, kaksiosainen ATC

KK:n OKTK #23 haasteessa tehdään 2 puolikasta ATC-korttia, joista yhdessä muodostuu kokonaisuus. Kortin koko on 4,5cm x 6,4cm ja yhteen kokonaisuuteen niitä tehdään siis kaksi.

Toteutustapa on vapaa, kunhan korteista löytyy ao bingon pysty-, vaaka- tai vinorivi.
 Ja sitten haasteeseen osallistujista kootaan rinki, jossa kortit vaihdetaan. 

lumi
valkoinen
leima
roiskeet
eläin
pitsi
musta
valuminen


Minä valitsin omiin kortteihini vinorivin: lumi - eläin - yö. Eipä ennen ole tullut tehtyäkään näin pientä "taideteosta": yksi kortti on nimittäin tulitikkuaskin kokoinen ja yhdessä nämä kaksi muodostavat suunnilleen pienen pelikortin suuruisen teoksen.

Minun kortissani yöllisessä metsässä seikkailee kiltti pikku kettu, joka toivottaa kaikille Rauhallista Joulua lumihiutaleiden leijaillessa kohti pakkasessa kimmeltävää hankea.

Taustana sinisävyinen täplikäs paperi, sen päälle liimasin kettupiirrokseni, jonka väritin huopakynillä. Lumihiutaleet piirsin valkoisella geelikynällä ja koristelin hileliimalla ja pikkuruisilla säihkyvillä helmillä. Kimmeltävän hangen tein lopuksi valkoisella hileellä.


5 kommenttia:

 1. Pihamme poikki juoksi juuri eilen kettu. En ole niin läheltä ennen nähnytkään. Sinun kettusi on tosi veikeä ja hauskasti olet sen koonnut kortteihisi.

  Tätä haastetta saikin hetken lukea, ennen kuin ymmärsi, mitä on pitänyt tehdä.
  Hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti!
  Minä en kyllä vieläkään ymmärtänyt, että onko tuossa kaksi ATC-kokoista korttia vai yksi ATC joka on puolitettu???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kyseessä on yksi ATC joka jaettu kahteen osaan.

   Poista