Google+ Followers

lauantai 26. marraskuuta 2016

ATC-cards, series 32, joulukalenteri / advent calendar

Osallistuin muutama viikko sitten FaceBookissa Piian organisoimaan Joulukalenterivaihtoon. Vaihtoon osallistui 24 henkilöä ja kukin heistä teki 24 joulu-tai talviaiheista ATC-korttia, jotka sitten lähetettiin Piialle. Hän jakoi kortit kaikille osallistujille, niin että jokainen sai takaisin yhden kortin kultakin tekijältä, yhteensä siis 24 korttia. Ajattelin julkaista joulukuussa nämä kortit Joulukalenterin muodossa, eli joka päivä yhden saamistani korteista, sekä yhden niistä jotka itse tein ja lähetin tähän vaihtoon. Käykääpä sitten Joulukuussa avaamassa kalenteriluukku joka päivä.

Sen verran tästä syttyi kaltaiselleni Jouluhöperölle kipinää, että tain vielä kaksi kokonaista kalenterillista ATC-kortteja vaihtoa varten. Esittelen tässä niistä nyt tuon ensimmäisen ja toinen tulee vähän myöhemmin kunhan ehdin kortteja kuvailla.

Kortit ovat siis vaihtoon tehty ja yksistyiskohtaisemmat kuvat niistä löytyy ATC-kortti-sivulta, johon pääset klikkaamalla oikeanpuoleisen sivupalkin painiketta vapaat ATC-kortit.


4 kommenttia:

  1. En näköjään ole ainoa höperö täällä, joka tekee kortteja. Mutta ei minulla noin pahaa tautia sentään ole :-)
    Ei vaiskaan, tuohan on upeaa, mitä olet tehnyt ja mihin olet osallistunut. Siitä saamme nauttia mekin joulua odotellessa.

    Korttisi ovat tosi hienoja, kävin niitä jo katsomassa.

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanat! Tässä yksi jouluhöperö :). Kiva seurata jouluisia postauksiasi.

    VastaaPoista