Google+ Followers

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Inspiraatiokuvasta innostuneena...

Tämän kuvan inspiroimana on määrä tehdä p*skishaasteen #326 oma työ. Tyyli ja tekotapa on tässä haasteessa täysin vapaa.Minua nämä inspiraatiokuva-haasteet miellyttää eritoten ja niinpä tälläkin kertaa inspiroiduin tekemään jopa 4 korttia. Tein kaikki 4 korttiani valmiille akvarellipaperista valmistetulle postikorttipohjalle.

Aluksi maalasin vesiväreillä korttipohjan tavoitellen kuvan värimaailmaa ja muotojen rytmiä. 3:sta kortista tuli kollaaseja koristeltuna piirroksin ja yksi korteista on koristeltu pelkin tussipiirroksin.


Tällä ensimmäisellä kortillani osallistun #326 p*askishaasteeseen.Ja tässä lisäksi kolme muuta korttia, joihin inspiraatio löytyi samaisesta kuvasta:


6 kommenttia:

 1. Vautsi kun kauniita! Minulla on sinulta se maatushka kortti varattuna. Teenkö sulle yllärivaihtarin vai haluatko katsoa vaihdokin sitten kun laitan parin viikon päästä uusia korttejani taas näytille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys, tekisi mieli saada sinulta vielä toinenkin kortti kun ne on niin upeita ja kekseliäitä. Löytäisitkö minun korteista toista vaihtaria? Oikealla olevassa sivupalkissa on kaikki tällä hetkellä vapaana olevat korttini.

   Poista
 2. Moikka! Varasin sen Toivoa täynnä kortin sinulle. En löytänyt sähköposti osoitettasi, voitisko meilata minulle. Varaisin sinulta: 3/7 The heart family kortin jos on vielä vapaana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips, varasin sinulle tuon toivomasi kortin

   Poista
 3. kauniita värikkäitä kortteja!! =)

  VastaaPoista