Google+ Followers

tiistai 23. elokuuta 2016

ATC-vaihto Susannan, Enkulin ja Silkun kanssa

Eilinen postipoika toikin monta kirjettä, - sitä postia, jota kädet vapisten ja henkeä haukkoen avataan. Ja nyt en puhu verolapuista, karhukirjeistä enkä sähkölaskuista, vaan ihanaisten naisten lähettämästä mieluisasta taidepostista.

Sain kolme kirjettä pullollaan paitsi upeita ATC-vaihtokortteja, myös kaikenlaista muuta ihanuutta. Olen aivan häkeltynyt saamieni lahjojen määrästä.  Kiitos ihanaiset!


Ensiksi esittelen Susannalta (Sussulta) saamani postin:

Kaksi upeaa ATC-korttia: Säkenöivä voima ja DreamcatcherLisäksi Sussu oli lähettänyt minulle kivan kirjanmerkin ja korttitervehdyksen, sekä käsin painetun paperiarkin askartelua varten. Siitä saapi upeita pohjia kortteihin tai kirjaan ihan kokonaisen sivun taustan.Ja sokerina pohjalla oli vielä tämä ihastuttava lahja: aivan satumainen Junk journal minikirja.


 
 
Enkulin kanssa oli myös kahden kortin vaihto. 

Hän oli maalannut/askarrellut sarjan sirkusklovneja, jotka olivat niin hellyyttävän ihania, hauskoine ilmeineen, että olisin halunnut kaikki. Mutta täytyi jättää jotain kavereillekin ja niinpä valitsin sarjasta nämä sinisävyiset tyttö- ja poikapellet. Näihin ei voi olla rakastumatta!


Lisäksi Enkuli oli sujauttanut kuoreen suloisen pupukortin kääntöpuolen tervehdyksineen ja kuulumisineen, sekä kolme arkkia inspiraatiosanoja askartelun innoittajaksi. Tosi kiva idea ja varmasti tulee käyttöön.
Silkun kanssa vaihdoimme tällä kertaa vain yhdet kortit.

Mutta silti kirjekuori oli pullea kuin mummon sokeripulla. Ja sisältöpä olikin vallan makeaa mahan täydeltä: aarteita ja askartelutarvikkeita.

ATC-vaihtokortti oli tämä Toivoa täynnä, joka oli pakattu upeaan hylsykoteloon.


Tämän hyslsykotelon tekovaiheet Silkku on esitellyt blogissaan viime keväänä ja ihastuin siihen jo silloin iki hyviksi niin, että hankin jopa tarvikkeet sen tekoa varten, vaan enpä ole vielä saanut aikaiseksi.

Silkulla on mahtavan kekseliäitä ideoita ja usein hän hyödyntää kaikenlaista kierrätysmatskua, jota arvostan kyllä tosi paljon.
Ja tässä tämä komeus: vanhalta, parkkiintuneelta nahalta näyttävä vessapaperirullasta tehty kotelo. Hienoa työtä!


Lisäksi sain lahjana ihastuttavan kiitoskortin, josta mieheni jo ideoi, että voisi tehdä samalla sabluunalla parkkikiekkoja, jos vain vähän muokkaisi ideaa ja tekisi viisarista liikkuvan. Hän sanoi, että vaihtaisi muovisen parkkiläpyskän oitis persoonalliseen hyötytaideteokseen. Mitä sanotte, ei hullumpi idea, vai mitä?

Eikä se tähän vielä lopu, vaan Silkku oli ilahduttanut minua myös noilla tuunatuilla siipirataksillaan ja napeillaan, joita olen käynyt kuolaamassa hänen blogissaan, sekä parilla käsinmaalatulla/painetulla paperiarkilla.Käykääpä ihmeessä kurkkaamassa ja hämmästelemässä näiden kolmen taitavan naistaiteilijan idearikasta tuotantoa heidän blogeissaan.

Susannan:  http://kristallihelmi.blogspot.fi
Enkulin:     http://enkulinkasityot.blogspot.fi
Silkun:       http://silkkus.blogspot.fi

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet saanut Susannalta ja enkulilta kyllä he osaavat taiteilla kaikenlaista ihanaa ja persoonallista. KIVA kun tykkäsit postistani. Tuohan on loistava idea tehdä parkkikiekko, ei olisi tullut heti mieleen😊

    VastaaPoista
  2. Ihanat postit Olet saanut Sussulta ja Silkulta. Heillä on taito tehdä hyvän mielen posteja ja ylläreitä molemmilla. Minunkin pelleni tulivat onnellisesti perille ja kivaa, että tykkäsit

    VastaaPoista