maanantai 15. elokuuta 2016

ATC-vaihto Enkulin, Tiinan ja Susannan kanssa

Viime viikolla minulla oli aivan mahtava ATC-korttien vaihto kolmen mestarin kanssa.


Ensiksi Enkulin neljä mystisen upeata korttia. Enkulin käsiala on värikästä ja runsasta. Nämä neljä korttia on työstetty kollaaseina. Kuvien lisäksi niissä on käytetty runsaasti koristeita, mm helmiä, paljetteja, pitsejä ja höyheniä. Enkulin töissä minua viehättää eritoten spontaanius. Kortit eivät näytä etukäteen tarkkaan suunnitelluilta ja pilkun tarkasti harkituilta, vaan niissä on villiä, originelliä tunnelmaa. Mielikuvituksen rikkaus näkyy näistä töistä.


Lisäksi Enkuli lähetti minulle lahjaksi nämä viisi ihanaa vanhaa kuvakorttia.
Nämä kortit tallennan aarrearkkuuni, jotta voin käydä niitä aika ajoin ihailemassa. Eihän näitä raaski mihinkään käyttää.


Enkulin muihin töihin voit käydä tustustumassa hänen blogissaan: www.enkulinkasityot.blogspot.fi

                                                            *  *  *

Tiina Himmasen kanssa meillä oli kahden kortin vaihto. Hänen töihinsä ihastuin Facebookin kautta ja hänen kanssaan emme olleetkaan aiemmin vaihtaneet kortteja. Näistä korteista löydän sarjakuvapiirrosmaisia tunnusmerkkejä ja näiden pienten tyttösten myötä voisi kuvittaa vaikka minkälaisen kertomuksen. Aivan ihastuttavat kortit ja kuinka hyvin korttien tekstit stemmaavatkaan kuvan tunnelmaan.


Tiina oli laittanut korttien mukana minulle vähän uutta askartelumateriaalia. Näitä höyhen- ja unikkoserviettien kuvia yritän ilman muuta hyödyntää tuleviin töihini ja perhosethan on ihan mun lemppareita, jotenka niillekin löytyy taatusti käyttöä.  


                                                            *  *  *

Myös Susanna Passojan kanssa vaihdoimme kortteja ihka ekaa kertaa. Tämän hänenkin upean Venetsialais-sarjansa bongasin Facebookissa ja rohmusin kaikki neljä korttia itselleni. Nämä mielestäni kuuluvat ehdottomasti yhteen, eikä näitä olisi ollut mielekästä vaihtaa yksitellen. Erinomaisen tyylikäs käsinmaalattu kokonaisuus. Italian ystävänä ja muutaman kerran Venetsiassakin vierailleena aistin aitoa Venetsialaista tunnelmaa.


                        Kiitos Enkuli, Tiina ja Susanna tästä upeasta vaihdosta!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tykkäsit korteistani. Ihanuuksia olet saanut Tiinalta ja Susannalta.

  Minä tein 8 pelleä eilen ja laitan tänään esille blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan ehdottomasti tykkäsin. Täytyypä pitää silmällä "pelle-postaustasi", että pääsen "rohmuamaan"...

   Poista