torstai 14. elokuuta 2014

Miehelle

P*skishaasteiden parissa vietetään 5-v juhlaviikkoa ja sen kunniaksi on joka päivä uusi haaste. Tämän päivän aiheena oli kortti miehelle. Kortista pitää löytymän tasavuosi-onnittelut, sekä kuvastua kortin saajan harrastus jossain muodossa. Tässäpä minun onnitteluversioni klassiselle purjehtija-miehelle.

 
Simppeli toteutus kierrätysmatskusta. Purjevene on pala mökkimme saunatuvan vanhaa boordia ja rinnalla purjeen sävyyn luonnonvalkoista paperia mattana ja helmiäisenä. Koristeena vähän hamppunarua vedelliseen veneilyaiheeseen liittyen, sekä viiri silppupapereista. Lopuksi kullatut kirjaimet ja numerot päivänsankarin kunniaksi.
 
 

 Murun kanssa oltiin viikko sitten kalassa Jamoin järvellä Padasjoella pienellä soutuveneellämme, kun yllättäen alkoi kuulua jyrinää ja salaman nopeasti kasaantuivat uhkaavat pilvet lännen puoleiselle taivaalle. Vähänpä meille tuli kiire soutaa rantaan ennen kuin myrsky todenteolla oli päällä. Muru sai kiskoa airoilla ihan tosissaan. Ja kaiken kukkuraksi kun pääsimme rantaan, pilkisti aurinko pilven takaa ja ukkonen kiersi kauemmaksi. Ei edes pienenpientä pisaraa pudottanut päällemme. Emme kuitenkaan jaksaneet lähteä enää uudestaan soutelemaan, niinpä kalat jäi järveen ja meillä savukalat saamatta. Tyydyimme grillimakkara- ja pottusalaatti iltapalaan saunan päälle.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, oli kiva tehtävä. Tällaisia teema-aiheita toivoisinkin enemmän haasteisiin... Ajattelin tehdä vielä toisen kortin samalla ajatuksella, mutta motoristi miehelle ;)

      Poista