Google+ Followers

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Leimaillaan ja väritellään #11

KK:n Leimaillaan ja väritellään huhtikuun haasteessa #11 inspiroidutaan musta-valkoisesta. Eli vain mustan, valkoisen ja harmaan sävyjä on lupa kortissa käyttää. Haasteblogiin pääset täältä.

Koin tämän tehtävän aika haasteelliseksi, sillä leimatessa yleensä varjot  tulevat automaattisesti mustiksi ja väritettäväksi takoitettu pinta on valkoinen. Minusta tuntui, että väritettävää jäi aika vähän kun väreinä on oikeastaan pelkästään harmaan sävyjä.

Laimasin kellon ja silmälasit mustalla valkoiselle paperille ja väritin kahdella eri harmaan sävyisellä puuvärikynällä. Kellon ketjun töpöttelin hopeisella maalikynällä (laskin hopean kuuluvan harmaisiin) ja kukat piirtelin huopakynällä ja väritin valkoisella + hopeisella maalikynällä. Tekstauksen tein tussilla ja koristelin geelikynällä. Kortin pohja, kokoa 11 x 21,5cm, on harmaata kartonkia ja taustaan käytin kahta eri kuvio paperia.

Tällä mukaan #11 haasteeseen:

TOP3-nappi  Kortillani pääsin LV-haasteen TOP3:een ja siitä tämä merkki muistona....

4 kommenttia:

 1. Tasapainoinen, hieno ja upeat värit kortissa.

  VastaaPoista
 2. Minun silmään tämä on erittäin upea kortti:) Mukavaa viikon jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Oho! Upea kortti Kikka. Vaikka koit että haaste oli vaikea ja perustelit hienosti valintoja miksi, kortti on hieno ja upea. Hyvin sait sinne sitä mitä haettiin. Oivallusta oivallusta. Ihana kun lähdit mukaan haasteeseen. Hyvä Kikka!

  VastaaPoista
 4. Hyvin natsaa kaikki kauniissa kortissasi!

  VastaaPoista