Google+ Followers

tiistai 24. tammikuuta 2017

Rukous

Vietämme muutaman päivän talvilomaa mökillä. Mies puuhastelee pihalla eilen kaadetun ison, vanhan koivun kimpussa. Siinä riittää oksien karsimista ja pöllien siirtelyä kuivumaan ja odottamaan pilkkomista polttopuiksi. Tällä minilomalla ei taida ehtiä halkojen hakkuuseen, joten se on sitten seuraavan kerran hommia.

Minun selkäni ei kestä raskaita töitä, joten olen tyytynyt pääsääntöisesti puuhastelemaan mökissä tavallisissa taloushommissa, ruuanlaittoa, tiskausta ym. Aloitin myös lukemaan äidiltäni viime kesänä saamaani Laila Hirvisaaren Myrskypilvet romaania. Olen sen joskus kauan sitten kyllä lukenut, mutta kiva on palata siihen uudestaankin. Olen aina pitänyt historiallisista romaaneista ja nuo Hirvisaaren Venäjän hovin tapahtumia kuvaavat kirjasarjat ovat kiehtovia ja kiinnostavia.

Eilen illalla tosin innostuin myös pitkästä, pitkästä aikaa maalailemaan pastelleilla ja kun ei mallia ollut, päädyin käyttämään apuna unikuvaa. Hän on sellainen surumielinen tyttö joka ilmestyy minulle aika-ajoin välähdyksinä uniini. Erikoista on etten muista hänellä olevan silmiä lainkaan. Onkohan sillä joku merkitys unessa? No piirsin hänet maalaukseeni silmät suljettuina ja annoin maalaukselle nimeksi: Rukous. Tämän maalauksen koko on 30 x 40cm.                                                      My pastel painting size 30 x 40cm.
                                                                   Name: A prayer.

3 kommenttia:

  1. Herkkä maalaus! Kaunista valoa ja varjoa.
    Unet ovat mielenkiintoisia ja niissä riittää pohdittavaa.
    Vihjaako hän, että et vielä näe kaikkea, mitä tulet näkemään?

    VastaaPoista
  2. Kaunis.Minä en oikein osaa noita pastilleja käyttää. Tykkään tästä.

    VastaaPoista