torstai 26. tammikuuta 2017

ATC-cards, Series 34, Ruiskaunokit

Maalasin vesiväreillä tyyliteltyjä ruiskaunokkeja yhden paperiarkillisen verran korttipohjiksi. Siitä riitti kuvia neljään korttiin à n 11 x 15,5cm ja kolmeen ATC-korttiin à 6,4 x 8,9cm.

Yhden kortin lähetin nimpparitervehdykseksi ja kolme jäi vielä tuleviin tarpeisiin. Noihin kortteihin käytin vesiväripiirrokset taustana koristellen huopa- ja geelikynillä, sekä paperikukilla ja helmillä.

ATC-kortit tein vaihtoon. Halusin tälläkin kertaa tehdä tekstittömiä kortteja käyttäen vesivärimaalauksissa vain piirroksia tehosteina.

Nämä kolme ATC-korttia on jo vaihdettu..

13 kommenttia:

 1. Ihanat atc-kortit! Upea taustasi antaa syvyyttä ja kauniit kehykset kruunaavat kortit. Olet nähnyt vaivaa ja tehnyt kauniit kokonaisuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna kannustavasta kommentistasi. Minusta on virkistävää välillä tehdä ihan vain maalattuja/piirrettyjä kortteja, ilman päälle liimattuja kuvia tai tekstejä.

   Poista
  2. Eikö näitä vielä ole napattu! Ovatko tosiaan vapaita vielä? Tykkään näistä tosi paljon. Olisiko mahdollista, että varaan koko sarjan? Minulta on tulossa sarja uusia kortteja vielä, jospa löytäisit sieltä vielä yhden vaihturin edellisten lisäksi.

   Poista
  3. Laitoin nyt bannerin alle kohtaan Vaihdokit vielä muutaman uuden. Käytkö sieltä katsomassa, josko löytyisi vielä yksi mieleinen.

   Poista
 2. Maalatut ovat joita itse vain "Osaan" tehdä. Nämä ovat upeita!!!

  VastaaPoista
 3. Upeita kortteja. Persoonallisia ja hyvin kauniita.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on tosi upeita! Näkee että olet käyttänyt näihin aikaa ja tunnetta (Siitä minä pidän), sillä atc-kortit ovat peiniä taideteoksia:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kortit! Kaikki kolme. Kesä ♥.

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos kovasti teille kaikille kauniista sanoistanne, #Uuna, #Armiida, #Esther, #Maahinen, #Silkku, #Ninnu. Tästä on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista
 7. Kun on taitoa ja silmää kauneudelle, syntyy uskomattoman ihania kortteja. Ihanasti poikkeavan erityylisä atc kortteja. Tykkään!!!

  VastaaPoista
 8. Ruiskaunokki on kaunis kukka,olen aina tykännyt siitä.Korttisi ovat niin ihanat.Olet taitava.

  VastaaPoista
 9. Jestas mitä ihanuuksia. Ihan tuli kesää ikävä.

  Kiitos sinulle ihanainen upeista korteista jotka tulivat jo maanantaina. Ehdin ne vasta nyt laittaa blogiini esille, koska toimeentulotuen käsittely on vienyt kaikki voimat. Yritän rentoutua ja askarrella viikonloppuna. Kiitoshaleja.

  VastaaPoista