Google+ Followers

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Maze-kirja synttärilahjaksi

Tänään juhlittiin pienen suloisen tytön 3-v synttäreitä. Hän rakastaa Disneyn Frozen elokuvaa ja kaikkea mitä siihen liittyy. Elsa ja Anna nuket toi Joulupukki ja Frozen aiheisia mekkoja, paitoja ym varusteita on jo myös kertynyt vaatekaappiin.

Yritin matkia elokuvan piirustustyyliä kun maalailin vesiväreillä hänelle synttärikorttia. Kortissa komeilee nyt "hänen näköisensä" pieni prinsessa.Tämä tyttönen rakastaa kaikkea kaunista, koruja ja mekkoja ym prinsessajuttuja. Ja mekkojen helman pitää pyörähtää kun hän tanssii ja laulaa Kaija Koota. Olen ihmetellyt, että miten noin pieni ihminen voi esittää kuin kopiona jonkun iskelmätähden esiintymistä, kaikkine liikkeineen ja ilmeineen päivineen.

Olen luvannut tehdä hänelle Maze-kirjat jokaisena synttärinä siihen saakka kunnes hän menee kouluun. Nyt valmistui siis kirja nro 3. Kirjaan tallennan kuvia kuluneen vuoden varrelta yhteisistä hetkistämme ja lisäksi teen muutamia sivuja keräten sinne loruja ja runoja niihin sopivine kuvineen.
Tässä muutama kuva viimeksi valmistuneesta kirjasta.4 kommenttia:

  1. Mikä ihana synttärilahjaidea! Nämä ovat todellisia aarteita, sitten kun hän on aikuinen, puhumattakaan meidän iästä.

    Kaunis kortti ja ihana muistojen kirja!

    VastaaPoista
  2. Voi hyvä tavaton miten ihku magee lahja ja niinkuin Uuna sanoi,nuo ovat todellisia aarteita ja jos ne vielä tosiaan säilyy aikuisikään niin silloin ne ovat vielä arvokkaampia:)

    VastaaPoista