Google+ Followers

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulupostia Sussulta ja Enkulilta

Kiitos ihaNAISET Joulupostista! Kyllä olen etuoikeutettu ja tunnen olleeni kovin, kovin kiltti kun postiluukusta on tipahtanut näin mieluista postia. Pahoittelen kovasti, että ehdin vasta nyt kiittää teitä näistä ihanuuksista ja postauksenkin tehdä vasta Joulun aikaan. Mutta parempi myöhään kuin... ja nyt vihdoin muutkin pääsevät hämmästemään kädentaitojanne ja idearikasta miekuvitustanne.


Nämä joulukorttinne sopivat mielestäni niin kauniisti yhteen, että päätin kuvata ne rinnakkain.

Vasemmalla Sussun minulle Jouluksi lähettämä herkkä enkelikortti ja oikealla Enkulin sievä tyttönen


Kortin lisäksi kummastakin kirjekuoresta paljastui sangen herkulliset lahjat. Ei suinkaan fyysiseen nälkään, vaan ruokkimaan mieltäni. Voi näitä aarteita!


Ensiksi Sussulta saatu ovimagneetti, joka saa hymyn huulille ja jokaisen hyvälle mielelle joka kerran kun jääkaapin oven aukaisee. Ja sitten vielä tämä hauska koriste, jonka voi kiinnittää vaikka kesällä lierihatun reunaan tai käsväskan kylkeen. Kiiiitos ja kumarrus!Ja entäs sitten tämä kakkien aikojen ihanin paperinukke, jonka Enkuli minulle lähetti. Voiko kauniimpaa olla? Laitoin sen roikkumaan tuohon eteisen peilin raamiin, jotta vieraatkin pääsevät sitä ihailemaan. Kiiiitos ja halaus!

1 kommentti:

  1. Susannan postit ovat aina hyvän mielen posteja. Kauniisti olet laittanut enkelini esille. Harmittaa, etten ehtinyt enkeleitä enempää tekemään. Noita on ihanaa tehdä (paitsi, että kuumaliima vei nahkan etusormesta :D)

    VastaaPoista