tiistai 15. maaliskuuta 2016

Pieni Pääsiäistervehdys

Olen potenut puoltoista viikkoa flunssaa, joka alkoi hiipivästi kurkkukivulla ja nuutuneella ololla. Taisin lähteä vähän liian aikaisin liikkeelle, kun viikonloppuna olo romahti. Nousi kuume, nuha, yskä, kurkkukipu ihan kaikki mahdollinen. No onneksi olo on nyt hieman parempi ja tekee jo mieli vähän jotain puuhastellakin. Taisi käydä joku etiäinen kun tein Pääsiäiskortit jo pari viikkoa sitten valmiiksi, niinpä nyt ei tarvinnut kuin kirjoittaa osoitteet kuoriin, liimata postimerkit ja kiikuttaa postilaatikkoon.

Nämä kortit syntyivät painotekniikalla ja liimattavilla irtokoristeilla sekä höyhenillä. Pohjat painoin pääsääntöisesti kolmella kerroksella käyttäen kahdessa alimmaisessa kahta-kolmea eri väriä kussakin ja kolmanteen kerrokseen painoin kukat sabluunan avulla.

Monotypiat asettelin värikkäille papereille ja kiinnitin lopuksi tukevalle kartongille, jonka toiselle puolelle liimasin runotekstin Pääsiäistoivotuksineen.
Viimeistely helmin, paljetein ja höyhenin.

Alla vielä muutamin kuvaesimerkein havainnollistan kuinka kukin kortti näyttää erilaiselta vaikka malli ja idea on sama. Siinä piileekin juuri tuo monotypian viehätys.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti