perjantai 4. maaliskuuta 2016

Inspiroiva huone

P*skishaasteessa #312 tarjottaan inspiraatiokuvaa,
jonka pohjalta saa oman työnsä vapaasti ideoida.Minä innostuin etenkin tilasta, tokihan myös huoneen pastellinen värimaailma on kiinnostava ja kuva kokonaisuudessaan sisustussuunnittelijan silmää hivelevä.

Olen ohjannut parina päivänä taidegalleriassa lasten taidetapahtumaa, jossa lapset ovat saaneet tehdä itselleen haitarikirjoja. Heitä varten olin kerännyt kaapistani kaikenlaisia väri- ja kuviopapereita, joita he saivat leikellä ja liimata kirjoihinsa piirustusten lisänä. Tästä syntyi kiitettävä määrä paperisilppua, jota hyödynsin nyt tähän omaan haastetyöhöni.

 
Myös minä olen tehnyt omaa haitarikirjaa kollaasitekniikalla ja tämä paperisilpusta koottu huone saikin ihan oman sivun haitarissani.

Joten osallistun siis haasteeseen kirjan sivulla, jossa on paperin paloista leikkaamalla ja liimaamalla sommiteltu inspiraatiokuvan tunnelmaa tavoitelleva  huone.
Ja alla vielä muutama kuva, miltä haitarikirjani laajempana näyttää. Tässä kirjassa olen käyttänyt liimattuja papereita, lehtikuvia ja jatkanut niitä omilla piirroksillani sekä maalauksillani.


 
 
 

14 kommenttia:

 1. Hauska idea! Inspiraatiokuva on todella nähtävissä:)
  Ja tuo silmälasikissa on ihana!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Välillä on kiva laittaa tähän P*skishaasteeseen vähän muutakin kuin kortteja...

   Poista
 3. Sairaus vei niin voimani, että kierrokset ovat jääneet. Nyt kävin katsomassa kaikki loput kasvokuvasi, Pieni kullannuppu on tosi suloinen, Jääkuningatar taas kylmän upea. Hienon sarjan teit, omani jäi kesken sairauden takia.

  Haitarikirjasi on tosi hieno. Näin tekemällä säästyy sitomisilta ja tämä on jotenkin jännittävä, kun se aukeaa eri avoin kuin normaali kirja. Hienoja sivuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokseni Uuna palautteistasi! Toivotaan, että paranet pian ja pääset taas työn vauhtiin. Pikkuhiljaa valkenevat illat suovat meille kuvataiteilijoille taas paljon lisäaikaa työskentelyyn, jos vain voimia ja terveyttä riittää.

   Poista
 4. Ompa hauska idea ja hieno toteutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paperiaskartelu on hauskaa vastapainoa maalaamiselle.

   Poista
 5. Tosi kiva idea ja upeasti inspiroiduttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Inspiroiduin jopa niin paljon, että hyödynsin silppulaatikkoani vielä pääsiäisaskarteluihinkin. Tein pikku lapsukaisille tipu ja pupuaiheisia pääsiäiskorttitauluja askarrellen paperin palasista ym.

   Poista