Google+ Followers

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Musta-valkoiset tulppaanini

My black and white tulips


Olen nimittänyt nämä puusta tehdyt tulppaanit mummotulppaaneiksi, koska melkein poikkeuksetta näitä löytyy joka mummon ikkunalta. Itse asiassa olen aina pitänyt niitä ihan kamalina, enkä ole villeimmissä kuvitelmissanikaan voinut nähdä niitä omassa kodissani.
Mutta kuinka ollakaan, nyt ne kukkivat myös minun ikkunalaudallani. 

Talvella bongasin nämä kolme kaunokaista Vantaan kierrätyskeskuksen hyllyltä ja yht´äkkiä nämä alkoivatkin näyttää ihan kivoilta kun sijoitin mielikuvituksessani ne uuteen värimaailmaan.  


  

Niinpä ne lähtivät muutamalla kymmenellä centillä mukaani. Nyt ne kukkivat mustavalkoisina olkkarin ikkunalaudalla, eikä näytä lainkaan hassummilta. Vai mitä?  - Tuunaus on aika kivaa!


10 kommenttia:

 1. Hienosti tuunattu,paremmat kuin alkuperäiset! :)

  VastaaPoista
 2. Eipä uskois kuinka muuttuivat tosi tyylikkäiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika yllättävää ja vain pieni muutos! Olen ihan samaa mieltä kanssasi :)

   Poista
 3. Täysin onnistunut tuunaus, ihanat, tyylikkäät.

  VastaaPoista
 4. Sama sana tuli minullekin mieleen eli tyylikkäät! Vika ei ollut muodossa vaan väreissä :). Minulle on käynyt vähän samalla lailla mm. isoäidin neliöiden kanssa. Vuosia sitten ne tuntuivat tosi tylsiltä, mutta nyt olen ihan ihastunut niihin. ..niissäkin on värimaailma muuttunut raikkaammiksi tai selkeimmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta Ninnu. Myös minä innostuin muutama vuosi sitten, vuosien tauon jälkeen, virkkaamisesta kun tuo isoäidin-neliöbuumi oli huipussaan. Olen kokeillut kaikenlaisia väriyhdistelmiä ja esim pastellisävyistä saa hurjan kauniita. Mustavalkoiseen kaupunkikotiimme sulautui myös ihan kivasti mustasta ja valkoisesta langasta virkatut sohvatyynynpäälliset.

   Poista
 5. Mahtava tuunaus, parempi kuin alkuperäinen ♥

  VastaaPoista