torstai 8. maaliskuuta 2018

Kaupunkimatkailua ATC-korteissa

Repolaisen kanssa sovimme kahden ATC:n vaihdosta. Hän toivoi minulta matkailuun liittyviä kortteja, niinpä tein hänelle nämä kaksi kaupunkimatka-aiheista vaihdokkia.

Olen ollut taannoin matkailualalla töissä ja ilokseni sain käydä opintomatkoilla monissa mielenkiintoisissa paikoissa vuosien varrella. Ensimmäinen opparini työn puolesta suuntautui Pariisiin.  Pariisi onkin aina ollut yksi suurimmista rakkauksistani ja on toki sitä yhä.

Lukioaikana minulla oli jopa pariisilainen poikaystävä (Christian), johon tutustuin junamatkalla kesälomalla. Pidimme yhtä peräti parin vuoden ajan. Tuohon aikaan nuoret kirjoitteli ihan oikeita kirjeitä ja reissasi inter-rail lipuilla toisiaan tapailemaan. Koulusta riennettiin kiireellä kotiin  katsomaan onko postilaatikossa kirjettä ja heti perään kirjoittamaan takaisin. Sydämiä piirrettiin kuoreen ja lentopostilla, Par Avion, läheteltiin tottakai, jotta meni nopeammin perille. Voi noita aikoja! Pariisi pääsi siis tuohon ensimmäiseen korttiini.

Työvuosinani matkatoimistossa haaveilin pääseväni  joskus New Yorkiin opparille. Sitä päivää ei valitettavasti kuitenkaan tullut, mutta unelmissani matka sinne kuitenkin elää yhä.
New York kiehtoo, sen taide ja kulttuurielämä, sykkivän suurkaupungin tunnelma ravintoloineen ja nähtävyyksineen. Ehkäpä vielä joskus... New York on täten toisen korttini aihe.

Ja tässä siis nuo opintomatka-aiheiset korttini, jotka Repolaiselle postitin:


                                 448. Opintomatkalla, PAR   ja   449. Opintomatkalla, NYC


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti