Google+ Followers

lauantai 1. lokakuuta 2016

OKTK #21, Triple fold card

Osallistun Koukussa kortteihin OKTK #21 haasteeseen, jossa tällä kertaa tehtävänä on aivan uudenlainen kortti, joka on kuin Triple fold card, mutta niin että kortin ulkomitat ovat summittaiset ja sisälle mahtuu väljästi ATC kortti (64 × 89 mm) on siellä sisällä. Näiden koko vaatimuksen lisäksi, tulee kortista löytyä TOISTO.

Minä löysin taannoin taloyhtiömme roskiksesta vanhan kirjan, jossa oli vallan upeita kuvia. Leikkasin niitä talteen ja lähetin muutamalle ATC-vaihtokaverillekin, toivoen että he askartelisivat niistä jotain omintakeista, ainutkertaista. Jokainen sai kutakuinkin saman sisältöisen paketin kuvineen, teippeineen, tarroineen ja kuviopapereineen. Minä päätin tehdä tuosta materiaalista nyt tämän haastetehtävän kortin, sekä lisäksi tein neljä (4) ATC:tä, jotka yhteen liitettynä muodostavat mandalan. Mandala on itse suunnittelemani. Korttiin käyttämäni vanhan kirjan valokuvat ovat Lähi-Idästä, joten päätin tavoitella korttiin itämaista tunnelmaa myös koristepiirroksien avulla.

Alla haastekortti ja ATC:t esiteltyinä.


                                                                         Kortin etupuoli suljettuna.

                                  
                                             Kortin päällipuoli kokonaisuudessaan


                                          Kortin sisäpuoli kokonaisuudessaan.


Kortista löytyy toisto kahdesta korttitaskusta kortin sisällä samanlaisin kuvin.


                                            Tähän minun versiooni mahtuu kortin sisälle kaksi (2) ATC:a.


                                  Suunnittelemani mandala silloin kun se oli vielä kokonainen.


Lopulta jaoin mandalan 4 osaan ja suunnittelin korttien taustat, joihin myös käytin kirjasta leikkaamiani kuvia. Näin neljästä pienestä ATC:sta muodostuu ikään kuin yksi suurempi, jossa mandala saavuttaa kokonaisen muotonsa.

                                                    *  *  *

Vaihdossa sain tämän haasteen designerin Siiri Viljasen hauskan Triple fold card -kortin. Siirin kortti on täynnä huikean hienoja pieniä yksityiskohtia. Tämä hänen korttinsa on huomattavasti pienempi kuin omani ja ATC on liimattu sen sisään, toisin kuin omassani ATC:t olivat korttitaskuissa. Tässäpä vielä tämä Siirin ihanuus, johon voit käydä tutustumassa myös: (klik-klik)
Koukussa kortteihin OKTK #21
4 kommenttia:

 1. Mahtava triple-fold -kortti - ikkunat JA taskut! Kaunis mandala. Kivaa, kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri. Ilo on minun puolellani, haastetehtävän korttia oli kiva suunnitella ja toteuttaa.

   Poista
 2. Hieno kortti <3 Mä en ole vielä mitään saanut aikaiseksi sun lähettämistä, mutta tuossa lähellä ne odottelee inspistä. Ideoita muhii jo vähän päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä aika hauska haaste toteuttaa ja tulipahan käytettyä noita kirjan sivuja, tosin minulla on niistä kesken useampiakin projekteja.

   Poista