Google+ Followers

lauantai 22. lokakuuta 2016

ATC-cards, series 30, Halloween

Pariviikkoisen syysloman aikana mökillä innostuin tekemään sarjan Halloween aiheisia ATC-kortteja. Näin syksyllä päivät ovat niin lyhyitä, ettei ns oikeita taiteellisia harrastetöitä pysty tekemään kuin hetken kaikkein valoisimpaan päiväaikaan. Lisäksi halusin hyödyntää valoisia, kuulaita syyspäiviä myös pihahommissa ja päivälenkkeillä koiran kanssa.

Kaikki kukkapurkit on nyt pihalta tyhjennetty ja pesty ja kesäkalusteet viety varastoon suojaan. Terassit siivottu, samoin mökki ja saunatupa. Yleensä olen leikannut kaikki kuivuneet perennat alas ja haravoinut kukkapenkkeihin lehtiä suojaksi. Nyt päätin kokeilla uutta tapaa ja jättää kaikki perennat talvitöröttäjiksi. En myöskään peitellyt kukkapenkkejä, enkä haravoinut lehtiä. Ajattelin josko kestäisi katsella niitä maassa, saisi nurmikot hyvää ravinnetta. Onhan ne kyllä keväällä varmasti aika ikävän näköiset, mutta katsotaan sitten aikanaan mitä niille tehdään.

Mökin edustalta purin yhden kukkapenkin kokonaan pois ja siirsin siitä kukkasipulit toisiin penkkeihin, sekä jaoin kolme suurta kuunliljaa ja värkkäsin niille ihan oman uuden pitkän penkin pihalle. Mieheni teki minulle ison kasvulaatikon ensi kesän kasvimaata varten ja se ympäröitiin puulaatoin, jotta on helppo siinä liikkua kasvulaatikon ympärillä kitkiessä ja harventaessa pikku taimia. Siihen toista reunaa reunustamaan tein tuon uuden kuunliljapenkinkin. Lisäksi hurahdin taas hankkimaan uusia kevätkukkien sipuleita, joita sitten kaivoin multaan vähän sinne sun tänne. Keväällä toivon mukaan saadaan taas nauttia sipulikasvien loistosta. Aika paljon sitä saa kahdessa viikossa aikaan kun ei lässähdä vain kaiken maailman kauniita ja rohkeita teeveestä töllöttämään.

Iltapuhteina syntyi sitten tosiaankin vielä keittiön pöydän nurkalla hehkulampun valossa tämä 13 ATC-kortin sarja Halloween teemalla. Vaihdan mielläni jos ne herättävät kiinnostusta.


179.  Kasvunpaikka  1/13
180.  Kypsyysaste  2/13  -  VAIHDETTU


                                          181.  Kissanpäivät  3/13  -  VAIHDETTU


182.  Yöelämää  4/13  -  annettu lahjaksi
183.  Kissojen yönä  5/13  -  annettu lahjaksi 184.  Kurpitsan juhlaa  6/13
185.  Happy Halloween I  7/13  -  VAIHDETTU


186.  Happy Halloween II  8/13
187.  Vahtivuorossa  9/13  -  VAIHDETTU


188.  Naakkojen tanssi  10/13  -  VAIHDETTU
189.  Matka Coney Islandille  11/13  -  VAIHDETTU


190.  Maaginen Cirque  12/13  -  VAIHDETTU
191.  Halloween  13/13   -  VAIHDETTU1 kommentti: