Google+ Followers

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

ATC-vaihto Susannan ja Päivin kanssa

Viime viikolla sain varsin mieluista postia Susannalta ja Päiviltä tänne Päijät-Hämeeseen mökille.
Molemmat taiteilijattaret ovat uusia vaihtokavereitani ja tämä oli heidän kanssaan ihan ensimmäinen vaihto. Kuvasin molempien naisten upeat ATC vaihtokortit ja jaan ne tässä nyt myös teidän kaikkien iloksi.


Susanna oli lähettänyt minulle kuusi upeaa, persoonallista mixed-media tekniikalla tehtyä korttia. Pakettiin hän oli sujauttanut myös kaikenlaista mieluista askartelumateriaalia ja lisälahjuksena vielä tuon supersuloisen pikku nuken, jonka hän on askarrellut puupalikasta ja helmistä. Minä ripustin nuken mökkiavainteni nippuun avaimenperäksi. Kiitos tuhannesti Susanna näistä aarteista ja ensimmäisestä vaihdostamme!
Sussun muihin mielikuvituksellisiin kortteihin ja upeisiin taideteoksiin voit tutustua mm hänen blogissaan: http://kristallihelmi.blogspot.fi.
Päivin kanssa meillä oli neljän kortin vaihto. Hänen korteissaan voi aistia herkkää, romanttista tunnelmaa. Päivillä ei taida olla omaa blogia, mutta hänen korttejaan voi käydä ihastelemassa esim Facebookissa: mm ATC Gothic Arch Tuumaset ja muut askarrellut keräilykortit sivustolla.  Kiitos Päivi tästä mieluisasta ensimmäisestä vaihdosta!2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi ihanista korteistasi ja kauniista koteloista jotka teit korteillesi!! Juuri laitan blogiini niistä postausta ;))

    VastaaPoista
  2. Ihanat vaihdot. Sussu on näköjään lähettänyt sinullekin noita hyvän mielen tuojia ja onpa Päivin kortit upeita.

    VastaaPoista