maanantai 27. kesäkuuta 2016

ATC-vaihto AliceK:n ja Enkulin kanssa

Mahtava Juhannus takana. Alakulo meinasi iskeä ihan toden teolla aatonaattona, kun vettä roiki koko päivän. Vaan kun juhannusaatto valkeni, repesi taivas ja aurinko kurkisteli pilvien lomasta. Pyhät saatiinkin sitten viettää vallan kesäisissä tunnelmissa, auringosta, lämmöstä, uimisesta, ystävistä, rakkaista, hyvästä ruuasta, saunasta, lasten leikeistä, kauniista luonnosta ym nauttien. Eipä lopulta parempaa Juhannusta olisi voinut toivoa.Juhannukseksi sain myös mieluista postia AliceK:lta ja Enkulilta. Kaunista katsottavaa ja hypisteltävää ATC-korttien muodossa. Enpä ole malttanut olla selailematta näitä ihanuuksia tämän tästäkin kansiostani, johon olen kerännyt kaikki tähän asti vaihtamani kortit.

AliceK:n kanssa meillä oli viiden kortin vaihto ja alla häneltä saamani herkät kauniit kortit, joissa lempeä, valoisa värimaailma ja ihanan ystävällinen tunnelma kohtaavat.
Enkulin kanssa vaihdoimme useita kortteja samalla kertaa. En lakkaa ihailemasta hänen rikasta mielikuvitustaan, rehevää värien käyttöä ja ryöpsähtelevää runsautta. Upeita pieniä taideteoksia ihan jok´ikinen. Lisäksi kortit oli pakattu romanttishenkiseen kuvin, pitsein ja koristein somistettuun kauniiseen hylsykoteloon.4 kommenttia:

 1. Kyllä ovat silmiähivelevän kauniita kortteja molemmilla ja kiva vaihto myös :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulostaa Juhannuksesi. Alicen kortit ovat todella upeuksia. Kauniit tunnelmat noissa. Mukavaa, että tykkäsit minun korteistani myöskin. Minä olen hurahtanut noihin hylsykirjoihin.

  VastaaPoista
 3. Wau mitä kortteja! Mukavaa kesää sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. Toinen toistaan kauniimpia atc-kortteja! Kaunis on myös tuo särkynyt sydän.

  VastaaPoista