Google+ Followers

maanantai 4. tammikuuta 2016

Herkuttelua ja fiilistelyä

                            Joulunajan herkkuhetkistä olemme tänä vuonna
                     nauttineet täysin siemauksin niin kotona kuin kylässäkin.

 

 


Vaaka on piilotettu makuukammarin nurkkaan ja kaivetaan esiin vasta kuntokuurin päästyä hyvään vauhtiin.

Tänä vuonna Joulun aika on ollut todellista herkuttelua, makeita leivonnaisia, karamellejä ja kohvehteja jok`ikinen päivä.
Vaikka kotona herkkuja ei niin valtavan paljon ole ollutkaan, niin kyläreissuilla ollaan nautittu makeuksista senkin edestä. Ja kyllä ollaan ihania makuelämyksiä saatukin!

 
 
Kunhan pakkaset tuosta hieman hellittää, niin sitten täytyy aloittaa reipas sauvakävelykuuri, toivottavasti se auttaa kilojen karistamisessa.  Astmaatikolle kovat pakkaset ovat myrkkyä ja siitä syystä käperryn vielä filtin alle odottamaan sään lauhtumista. Toistaiseksi siis vain mielikuvaharjoittelua.

 
 

 

Loppiaisena pitäisi taas haikein mielin luopua kaikista ihanista Joulukoristeluista ja pukea koti arkisempaan asuun. Vuosi vuodelta tuntuu, että  Joulu hujahtaa ohi nopeammin ja nopeammin. Ehkä ensi vuonna tässä taloudessa siirrytäänkin "Joulun aikaan" jo pari viikkoa aiemmin, jotta ehdimme nauttia tunnelmasta riittämiin.

Onneksi Joulu tulee joka vuosi uudestaan! Nyt on aika hurahtaa talven riemuihin  ja kääntää katseet kohta kohti kevättä. 

                           

3 kommenttia:

 1. Herkuteltu on täälläkin, mutta jotain iloa tähän harmauteen tarvitaan. Nyt kyllä tuli pakkasta ja lunta tänne eteläänkin. Aurinko paistaa kauniisti männyn runkoihin.
  Minäkin jätän ulkoilut näillä pakkasilla. Astma on nimittäin täälläkin, mahtaako tämä taiteilemisemme olla osasyynä.

  Herkullisia kuvia, ihan vesi tulee kielelle. Huomenna tulee vieraita, joten vielä saa vähän herkkuja, mutta kuka ne jäljelle jääneet sitten syö ;-)
  Hyvää loppiaista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle myös! Minä yritän maalata "myrkyttömillä" juuri tuon astmani takia. Pääsääntöisesti vesiväreillä ja akryylillä. Öljyvärejä en käytä lainkaan. Minulla on kyllä vesiliukoiset öljyvärit, mutta en oikein ole öljyväreistä koskaan innostunut. Kuivapastelleja tykkäisin tehdä, mutta se pöly... :(. Tosin kyllä toisinaan teen muotokuvia pastelleilla käyttäen hengitysmaskia...

   Poista
 2. Joskus pitää herkutella, mutta kohta päästään härkäviikkoihin ja reikäleipiin, kuten entisaikojen piiat ja rengit tapasiavt sanoa. Monenlaista dieettiä ja elämäntapamuutosia näyttää olevan liikkeellä :-)

  VastaaPoista