perjantai 20. marraskuuta 2015

Viivoja ja kettuja


P*skishaaste #300. Haastetehtävänä oli inspiroitua jonkun DT-tiimiläisen työstä ja "kopioida" se omannäköisekseen. Minä löysin SannaS korttipajasta kaksikin ihanaa korttia toteutettavaksi, enkä osannut päättää kumman valitsen, joten omaan työhöni tuli vähän kumpaisestakin.

Ihastuin Potkareita ja yksi tuttipullokin kortin vähäeleisestä raikkaasta taustasta, jossa rennot raidat luovat graafiseen korttiin pirtsakkaa ilmettä. Kettuja sinulle kortissa minut valloitti suloinen pikku kettu, joka oli stanssattu sissixin kettustanssilla.

Esikuvani löytyvät täältä:

SannaS


Ja tässä oma versioni: 
  


Koska minulla ei tuota stanssia ole, piirsin oman kettuni tussilla, kopioin akvarellipaperille ja väritin tonttulakin akvarellikynällä. Taustapaperin päälle tein raidat akryylivärillä ja kuivuttuaan liimasin kettuhahmon päälle. Ihan lopuksi piirtelin lumikukkaset valkoisella geelikynällä ja keskiöihin tipautin pikku tipan glitteriä. Tällaiset joulukortit taitaa lähteä tästä pajasta omille sukulaisille ja ystäville tänä Jouluna.


 7 kommenttia:

 1. Ihana kettu ja upeia värejä olet valinnut korttiisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että tällä kertaa valitsen hieman epätavalliset värit joulukorttiin. Turhan usein tulee sorruttua niihin perinteisiin Joulun väreihin...

   Poista
 2. Hienosti yhdistetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus oli ilmeisesti valita yksi kortti dt-tiimiläiseltä. Olkoon tämä minun se raitakortti ja kettu bonuksena.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep, jotain Jouluun viittaavaa yritin tähän keksiä :).

   Poista
 4. ihana kortti!! tosi kiva ketturepolainen!! =)
  kiva jos saatoin olla inspiraatioksi... =)

  VastaaPoista