tiistai 9. syyskuuta 2014

Muistoja kesästä


Viime lauantaina pyrähti käyntiin viimeinen vuosi taidekoulussa. Syksy alkoi heti lopputyönäyttelyyn valmistautumisella. Kesän aikana tuli kunkin opiskelijan päättää 2 tekniikkaa, joilla omat työnäytteensä loppunäyttelyyn työstää. Kuvanveiston syventävistä opinnoista huolimatta valitsin tekniikoikseni akvarellin ja toiseksi akryyli/kollaasitekniikan tai mahdollisesti grafiikan. Akvarellitunnit alkoivat eilen ja alkuverryttelyksi ekalla kerralla maalasimme muistoja viime kesästä. Kotiin päästyäni pilkoin maalauksen osiin ja yhdestä tein tämän kortin, jolla osallistun P*skiksen viikkohaasteeseen #244.

Tuunaamalla maalauksen palasesta siis syntyi kortti haastekisaan, jossa oli määrä käyttää vesivärejä. Lisäksi työstin korttia vähän leimasinkirjaimilla ja teipillä, sekä koristenauhoilla ja tussipiirroksilla. Simple and fun.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jep, harrastan aika usein näitä harjoitusmaalausteni pilkkomisia ja käytän niistä vain ne osat jotka minua miellyttävät. Kortteihin ne sopivat oikein hyvin, kun niitä vielä vähän maustaa muilla hilpakkeilla.

      Poista