Google+ Followers

tiistai 2. syyskuuta 2014

Karaoke Stars

P*skarteluhaaste #243 =  Värihaaste Täällä Mökkipaikkakunnallamme vietetään joka vuosi kylän omia pikkujouluja Kievari Aijakassa. Nautitaan herkulliset jouluruuat, odotetaan Joulupukkia. Yhteistyökumppanit lahjoittavat pikkujouluun runsain mitoin arpajaisvoittoja ja arpoja ostetaankin paljon. Sitten vain jännätään peukut ja varpaatkin pystyssä osuuko voitto omalle kohdalle ja iloitaan myös naapurin arpaonnesta. Loppuillasta lauletaan karaokea, kuinkas muuten ja maistellaan gögiä ja muita piristysjuomia. Eli aika perinteistä pikkujoulumeininkiä, ja aina yhtä kivaa!


Tässä me murun kanssa hoilataan hiljaa ja vuonolla virtemme soi. Murun pravyyri: norjalainen villapaita ja Kixin suosikki: aikuinen nainen (se karaokevetäjien inhokki). Tällä sini-puna-valkoisella art journal sivulla osallistun haasteeseen #243.

 
Taustan tein ihan tavallisilla "kouluvesiväreillä" maalaten ja tähdet leikkasin saksilla valkoisesta paperista ja liimasin kuivalle taustalle. Minusta on kiva välillä leikellä kuvioita rennosti ja vapaalla kädellä,  näin niistä tulee vähän erikokoisia ja näköisiä ja tekee työstä vaihtelevan ja mielenkiintoisen.

 
Seuraavaksi pyöräytin kranssin ihan tavallisesta nailonnarusta. Sen sisään raapustin säkeitä suosikkibiiseistämme ja sommittelin valokuvat keskelle.
 
 
Ja ihan loppuviimeksi koristelin tähdet ja taustan glitter ja geelikynillä.

 
 
Päiväkirja-aukeaman toiselle sivulle käytän samaa tekniikkaa ja värimaailmaa. Siihen tulee vähän enemmän kuvia pikkujoulu-pippaloitten osallistujista, joten koristelua mahtunee vähän niukemmin. Mutta samantyylisen fiiliksen yritän siihenkin tavoittaa ja luoda yhteneväisen kokonaisuuden tälle aukeamalle.


2 kommenttia: