Google+ Followers

torstai 12. kesäkuuta 2014

Perhosia 2-vuotiaalle

P*skishaasteeseen #237 osallistun tällä kortilla, jonka olin jo ehtinyt niitata lahjapakettiin kiinni, kun huomasin haasteen aiheen. Vierailimme eilen reippaan 2-vuotiaan synttärikekkereillä ja kuin vahingossa tein lahjapakettiin tällaisen perhosilla kyllästetyn kortin. Sillä nyt sitten osallistutaan kesän ensimmäiseen haasteeseen, jossa siis aiheena ovat perhoset.


Kortin sisällä jatkuu vielä muumiaihe ja pieni runonpätkä päivänsankarille. Olipas mukavat 2-v juhlat ja siinä sivussa juotiin vielä skumpat päivänsankarin äidin valmistujaisten kunniaksi. Mikäs sen ihanampaa kuin kesäjuhlat, niitä tahtoo lisää!


Tämmöistä tällä kertaa. Omat koulunikin ovat tältä erää ohi. Toisesta valmistuin 5.6. ja toinen jatkuu vielä syksyllä. Pikkuhiljaa nämä joskus kesken jääneet opiskelutkin saadaan päätökseen ja sitten ihmetellään mitä sitä oikein isona alkaisi tekemään. Aluksi ajattelin kuitenkin vähän huilia noitten mittavien lopputyörutistusten jälkeen. Vastapainoksi olisi mökillä puutarhahommia. Mikäs siinä, sehän on lempipuuhaani. Aluksi oli tarkoitus lähteä tänään kurvailemaan kohti Padasjokea, mutta kuka tuohon vesisateeseen viitsii väkisin ängetä kun motarilla vaan rapa roiskuu. Starttailen sitten vasta huomenna ja otan tään päivän ihan lungisti. Hoitelen kotona asiat siihen malliin, että voin sitten majailla mökillä muutaman viikon ihan rauhassa ja aloitella Juhannusvalmistelut hyvissä ajoin. Meille on nääs tulossa hyvin mieluisia Juhannusvieraita sinne: kummipoikani perheineen. Pojille pitäis keksiä jotain kivaa puuhaa ja aikuisille kans. Ainakin rosvopaistia olemme suunnitelleet tekevämme ja tietysti kokolla vierailevamme. Kyllä se kesä tästä nyt alkaa sateestakin huolimatta.

 

3 kommenttia: