Google+ Followers

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Parvekkeella
Edes parvekkeella olosta ei nyt tarkene nauttia, vaikka vihdosta viimein sain senkin sisustettua. Opiskelutoverini teki minulle suunnitelman parvekkeesta ja minä vaihtokauppana hänen pojalleen uuden huoneen sisustuksen. En ole koskaan voinut sietää verhoja partsilla, ne on minusta olleet niin mummomaiset, mutta Mari oli sellaiset suunnitelmaansa piirtänyt ja yht`äkkiä kevyet, hempeät valoverhot alkoikin minusta tuntua oikein somilta.
 
 


Niinpä poimin ne hänen ehdotuksestaan, ja nyt meillä on sekä pitsiverhot, että kesäiset puuvillaverhot niiden rinnalla. No, superromanttinenhan siitä tuli, mutta eipä tuo haittaa. Onneksi sinne saa pienin muutoksin tunnelman vaihdettua ihan toiseksi jos siirappinen ilme alkaa ahdistaa.
Mari oli valinnut suunnitelmaansa paljon lilan ja purppuran värejä tekstiileihin ja minä käytin niitä kesäkukissa ja pienissä määrin tyynyissä ym.
Lattialle hän oli lämmintä tunnelmaa luomaan kaavaillut puista ritilää keskiruskean sävyisenä, mutta ajan puutteen vuoksi päätin hieman oikaista ja hankin 2 isoa kaislamattoa, jotka mukavasti peittävät koko parvekkeen lattian. Ritilät tulee sitten joskus kun muru ehtii ne nikkaroida. Marilla oli myös mahtava idea päällystää ikkunaseinä pajuaidalla ja sellainen on vielä hankintalistallani.
Nyt vain odotellaan lämpimämpiä säitä, että päästään nauttimaan päiväkahveja baakkelssien kera romanttisella parvekkeellamme. 

2 kommenttia:

  1. Samaa odotellaan täällä, että kesäkuntoon laitettua parveketta pääsisi käyttämään;) Parvekekuvat näyttää kivoille ja livenä myös hyvä kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan kiva siitä tuli kun ottaa huomioon, että uudet hankinnat oli tosi pieniä ja halpoja...

      Poista