Google+ Followers

tiistai 9. toukokuuta 2017

Kesäisiä skinny-kortteja

Mietteeni ovat kesässä, vaikka ulkona räntää vihmoo. On tämä kummallinen kevät kun toukokuun yhdeksättä eletään ja taivaalta sataa lunta. Lämpöäkään ei ole kuin vaivaiset +3 astetta.

Tänään innostuin siivoamaan kaupunkikodin parveketta ja laittamaan sinne vähän uutta ilmettä. Ostin fb:n Joka kodin tavaraa kirppikseltä kaapin, joka istuu parvekkeelle kuin nappi silmään. Nyt saadaan kaikki parvekkeen nurkissa lojuvat lätkämailat, sählymailat, kävelysauvat, kukkapurkit, rullaluistimet, kalastussaappaat ym nätisti piiloon ja on siistin näköistä. Käytiin vielä ostamassa Ikeasta kauniit paperiset läpikuultavat vekkiverhot parvekelaseihin ja muutama jakkara aiemmin ostetun uuden pöydän ympärille. Ajattelin, että jakkarat olisivat käytännölliset pinottavuutensa vuoksi ja veisivät näin ollen vähiten tilaa. No katsotaan, mieli voi taas ensi keväänä muuttua ja kalusteet mennä uusiksi. Jakkarat ajattelin kyllä vielä maalata eri värisiksi, mutta katsotaan kuinka puhtia piisaa. Laitan kuvia sitten kun on valmista.

Eilen haaveilin kesästä, selailin puutarhakirjoja ja haltioiduin niiden rehevistä, värikkäistä puutarhoista. Ja kuinkas ollakaan intouduin maalaamaan puutarha-aiheisen akvarellin, jonka sitten kuivuttuaan tänään pilkoin pieniksi skinny-korteiksi.

    15.  Kesä, niin hennon hento  ja  16.  Tuuli hiuksia hyväilee -  kortti 16 VAIHDETTU


     17.  Kesäinen ilta   ja   18.  Perhosen lento  -  kortti 18 VAIHDETTU


5 kommenttia:

 1. Juu pistä vaan heti kuva kun parveke valmis:) Upea värimaailma ja herkät kukat:)

  VastaaPoista
 2. Suloinen ja kaunis tuo perhonen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanainen upeista korteistasi. Ihan innostuin nyt näistä skinnyistä. Upea koko näissä.

  VastaaPoista
 4. Oi, nämä ovat todella ihania, hempeine runoineen. Samoin atc- kukkakortit.
  Taiteellisia ja kauniita.

  VastaaPoista