Google+ Followers

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Kortit pikkutytöille
Leimaillaan ja väritellään haasteessa #10 inspiroidutaan kuvakollaasista, josta saa valita mitä vain.
Kysytään mikä siinä inspiroi, onko se värimaailma, pääsiäinen, kevät, loma, rauha vai mikä...

Ja kehoitetaan olemaan luova, ajattelemaan tai olemaan ajattelematta.
Minua tässä kuvakollaasissa  inspiroi sininen väri ja kukkaset.
  
Haasteblogiin pääsee täältä:
Päätin tehdä kahdelle pikku neidille kortit. Sisaruksista Anni on ruskeasilmäinen ja tumma hiuksinen ja pikkusisko Lilli on sinisilmäinen ja vaalea hiuksinen.

Minulla on sieviä tyttöleimasimia ja ajattelin, että väritänpä nuo tyttöset esittämään noita kahta suloista ystävääni. Korteissa tytöt on leimailtu ja väritetty vesiväreillä ja huopakynillä. Molemmissa korteissa piirtelin kukkaset vapaalla kädellä.  Annin kortilla, jossa hän laulelee lintusten kanssa kissankellokedolla osallistun haasteeseen. Lillin kortin värimaailma on vähän toinen ja siinä pikku nuppunen unelmoi ruusutarhassa. 

Tällä Annin kortilla mukaan haasteeseen:                                                 Ja tässä vielä myös pikkusisko Lillin kortti:

 

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat, raukkaudella tehdyt kortit pienille tytöille! Piirtämäsi kuvat ovat todella kauniita, ja leimakuvat ovat mielestäni parantuneet huimasti, kun olet piirtänyt niihin hymyilevät suut. Suloisia myös nuo valkoiset pilkut ruusuissa ja mekossa, oletko tehnyt ne geelikynällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tirpuunen! Pilkut töpöttelin valkoisella geelikynällä kuivan vesivärin päälle.

      Poista