Google+ Followers

perjantai 16. syyskuuta 2016

ATC- ja Skinny-kortteja vaihdossa

Mennyt viikko täydensi keräilykansiotani taas monin uusin kortti-ihanuuksin.

Olen tosin välillä miettinyt, onko sitä aikuinen nainen ihan höperö kun hurahtaa tämmöiseen hullutteluun ja korttivaihtorumbaan. Mutta tarkkaan asiaa puntaroituani tuumaan ettei oo. On sitä paljon pöljempiäkin tapoja vapaa-aikaansa viettää ja sitä paitsi näiden vaihtojen myötä saa mielenkiintoisia uusia ystäviä. Ennen ihmisillä oli kirjeenvaihtokavereita, nykyään ne korvaa blogi-, fb-, insta- ym kaveruudet. On se vaan mukavaa näin tavata saman henkisiä ihmisiä, saada nautintoa ja mielihyvää yhteisestä harrastuksesta.


Viime viikon postipoika toi minulle ensinnä Skinny-kortin. Osallistuin viime kuussa Koukussa Kortteihin OKTK#20 haasteeseen, jossa kortti lähetettiin vaihtoringin mukaan yhdelle ja itse sai myös yhden kortin. Minä sain tämän haasteessa nimimerkillä PiHi vierailleen DT:n ihanan kortin. Tämä Skinny oli pakattu kauniiseen satiininauhoin solmittuun kuviopaperikääröön. Lämmin kiitos tästä kauniista kortista! PiHi:n muita töitä löydät blogista: www.kuppiteeta.blogspot.fi.

Seuraavana posti toi Jonna S:n kiinnostavat naishahmot, ihanan persoonalliset ATC-kortit. Vaihdoimme Jonnan kanssa ensimmäistä kertaa kortteja. Vaihtokavereiksi löysimme fb:n kautta.  (Jonnalla ei ole blogia.) Hän oli ilahduttanut minua lisäksi kauniilla enkelipaperilla ja vintage-kuvalla, - kiitos, löydän niille varmasti käyttöä. Ja etenkin suurkiitos vaihdosta!

Torstain postissa sain vielä kirjeen Enkulilta. Olimme juuri starttaamassa mökille viikonlopun viettoon kun kirje kolahti postiluukusta. Sieppasin sen vain mukaani ja avasin vasta illalla perille päästyämme. Ilta siinä sitten meni näitä upeuksia hämmästellessä ja hypistellessä, niin kauniita ne ovat. ATC-kortit oli pakattu hurmaavaan itse maalattuun syksyn väreissä hehkuvaan kansioon ja lisäksi sieltä paljastui vielä herkän kaunis postikortti, itse maalattu tagi ja materiaalia askarteluprojekteihin. Tuhannet kiitokset taas sinulle Enkuli näistä aarteista!
Enkulin töihin voit tutustua hänen blogissaan: www.enkulinkasityot.blogspot.fi.


2 kommenttia:

  1. Oi, mitä aarteita oletkaan saanut! Olet aivan oikeassa siinä, että tällä tavalla löydämme toisia saman henkisiä ihmisiä. Onhan meillä muitakin ystäviä, mutta tutustumalla toisiin taiteilijoihin, on ainakin minulle tosi tärkeää ja antoisaa.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen pohtinut samaa ja tullut samaan johtopäätökseen. Ihania uusia tuttavuuksia olen solminut korttivaihtoja tehdessäni. Upea tuo skinny. Pitäisikin tutustua tuon kortin kokoon. Tykkään kovasti myös noista Jonnan korteista. Kauniita ja persoonallisia ovat. Mukavaa, että minun korttini saapuivat perille ja olivat mieluisa. Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista