maanantai 8. helmikuuta 2016

29 faces challenge feb 2016 / 9. face

http://i5.photobucket.com/albums/y188/Ayala/blogButtonFeb2016b_zpsz8maclt1.jpgAkvarellimaalaus / Aquarelle painting

                                                       Nainen / A Woman

(Nopea vesivärityö, johon itse en ole tyytyväinen, ja siitä syystä en jatkanutkaan pidemmälle.
Quick-made watercolor painting, which I am not satisfied, and therefore I didn`t extend further.)
7 kommenttia:

 1. Ihan hyvältähän tuo näyttää mutta kiinnostaa tietää miksi työ ei sinua tyydytä? Eikö sitä voi jatkaa tai peräti muuttaa...
  Olemme pohtineet miksi me yleensä maalaamme/piirrämme naisten kasvoja, miksei miesten? Mitä sinä tuumaat?
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastauksena kysymyksiisi: Kasvojen mittasuhteet ovat väärät, silmien, nenän ja suun asento toisiinsa nähden täysin pielessä, hiukset liian korkealla päälaella jne. Nenän pesin jo kertaalleen pois ja paperi ei kestä toista pesua/korjausta. Eli mielestäni tässä ei ole mitään hyvää. Halusin laittaa sen kuitenkin esimerkikinä siitä, kuinka epäonnistumisia tulee vaikka kuinka paljon harjoittelisi ja niistä pitää ottaa opiksi. Minä maalaan myös miehiä ja lapsia sekä eläimiä. Omalla kohdallani voin todeta, että naisia on helpompi saada malliksi ja joskus kun miehen onnistuu houkuttelemaan mallin tehtävään, niin hän valitettavan harvoin antaa luvan julkaista kuvaansa.

   Poista
 2. Muotokuvamaalarit tietysti pyrkivät täydellisyyteen, kun kuvat ovat valokuvamaisia ja tarkkoja töitä. Tällaisen aallikon silmään, kuten minä, tämäkin on ihan täydellinen :-)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä olet kriittinen. Toisaalta joskus on hyvä jättää työ kesken, niin se voi olla jopa parempi kuin oikein tarkkaan viimeisteltynä.

  VastaaPoista
 4. Oli kovaa kritiikkiä itseltäsi, mutta ymmärrän tunteen. Jos ei itse tykkää tekemästään niin ei siinä vaan mikään auta. Olen lämmittänyt saunaa monilla töilläni, mutta nyt olen alkuaikojen todella karmeita tekeleitäkin säästänyt, jos ovat vihkossa kiinni, ihan vaan jotta näkisin kuinka kehitystä tapahtuu. Meille muille työsi näyttää hienolta :).

  VastaaPoista
 5. Hänellä on Cherin piirteitä...

  VastaaPoista