Google+ Followers

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kaupungissa jälleen

Kaksiviikkoinen mökillä hurahti ihan mielettömän nopeaan. Juuri kun sai puutarhan taas "edustuskelpoiseksi" oli aika lähteä kaupunkiin. Toisaalta viime päivät oli niin sateisia, ettei ulkona olemisesta tullut mitään eikä puutarhastakaan näinollen ehtinyt nauttia kuin ne muutamat helteiset päivät. Mutta hyvä, että edes niin. Pionit alkoivat juuri kukkimaan ja taitoin muutaman oksan mukaan kaupunkiin. Nyt ne sulostuttavat tuoksullaan koko huoneiston.


Vihdosta viimein sain ripustettua jo alkukesällä askartelemani paperikukkaset ruokailutilan ikkunaan. Niistä tulikin aika kivat, sinisiä, mintunvihreitä ja hempeän keltaisia ilmavirran voimasta pyöriviä "hyrriäisiä" ikkunan täydeltä. Ja mikä kivointa, näkyvät sisältä parvekkeelle ja toisinpäin myös. Oikeestaan ihan kiva olla taas välillä kaupungissakin, jossa voi huolettomasti tehdä mitä mieleen juolahtaa stressaamatta rikkaruohoista ja nurtsin leikkuusta. Tänään tekisi mieli pyörähtää Ikeassa ja illalla mennäänkin vanhempieni luo puutarhajuhliin.

2 kommenttia:

  1. Ei ole montaa kukkaa, joka vetäisi vertoja pionille, ihania. Hauskat nuo paperikukkaset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noista paperikukista tuli yllättävän kiva kevyt kesäsomiste ikkunaan. Miksei sopisi myös mobileen tai vaan katosta roikkumaan. Pioni on myös minun suuri suosikki.

      Poista