tiistai 9. kesäkuuta 2015

Lähdetään juhlimaan...

Pikku Mikael täyttää torstaina 3-vuotta. Saimme hienon muumi-kutsukortin synttäreille. Lahjan olemme jo hankkineet, mutta kortti puuttui.

Päätin tehdä omatekoisen onnittelukortin ja osallistua sillä samalla P*skishaasteeseen #281, jossa aiheena bingo.

Valitsin rivikseni: vettä + violetti + oranssi, koska minulla ei täällä maalla ollut oikein muita riveihin vaadittavia tarvikkeita.

Mikael rakastaa jäätelöä. Olen ottanut tavaksi pitää täällä mökillä pakkasessa aina Ville Vallaton jäätelöpuikkoja siltä varalta jos pikku-ukkeli tulee käymään.

Hän oppi tietämään jo 1-vuotiaana mitä keittiön pakkasesta löytyy. Ei tarvitse sanoa kuin taikasana: käydäänkö pakastimella, niin jo pieni mies hihkuu ja pomppii riemusta.

Jäätelöpakkauksen laatikosta leikkasin Ville Vallattoman kuvan ja sehän sopii Mikaelille kuin nappi silmään. Ovat kuin kaksi marjaa, - pellavapäät Mari-paidoissaan.

(Mikaelin äiti rakastaa Marimekon kankaita ja tuotteita ja siitä syystä poikakin puetaan usein Marimekon vaatteisiin.)

Niin, siispä ryhdyin haasteen kimppuun ja lotrasin veden ja vesivärin kanssa tuon violetin taustan akvarellipaperille. Sitten liimasin oranssia kartonkia, jota piristin vesiväriroiskein. Lopuksi kuva, tagi ja tekstit.

Ja tässä vielä sokerina pohjalla kuvat hienosta kutsukortista, jonka saimme. Torstaina on siis tiedossa kivat pirskeet: kakkua, laulua, leikkiä ja iloista yhdessäoloa.4 kommenttia:

 1. Upeita kortteja. 3-vuotta on tärkeä ikä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo niin on. Ja tuntuu, että nyt 3 vuotiaana hän jo osaa odottaakin synttäreitään ihan tosissaan.

   Poista
 2. Mainio kortti nuorelle miehelle! Tuossa Ville Vallattomassa on nostalgiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ville se vaan on ja porskuttaa, ja aina muodissa :).

   Poista