Google+ Followers

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Salaisuuksien talossa

Galleria Allissa Keravalla on esillä satu- ja uniaiheinen taidenäyttelyni, jonka olen koonnut pääsääntöisesti viimeisen puolen vuoden sisällä valmistuneista surrealistisista ja fantasia maalauksista.

Uuden näyttelyn kokoaminen on aina kiinnostava projekti ja samalla tutkimusmatka omaan sisäiseen maailmaansa. Galleria Allissa on kolme huonetta ja halusin tietoisesti luoda kuhunkin kammariin omanlaisensa tunnelman, kuitenkin pitäen kiinni unen ja sadun teemasta. Näyttely alkaa surrealistisista, villeistä unikuvista, edeten seuraavassa huoneessa seesteisiin luonto- sekä satuaiheisiin ja lopulta päätyen kolmannen kammarin fantasiamaailmaan. 


Pienen hauskan lisän maalausteni lomaan tuovat satumaiset norsupatsaat sekä koristeelliset pääsiäismunat, joita näyttelyssä esiintyvät linnut lienevät munineet pehmeään pesäkoloon.


Minulla on taipumus katsoa maailmaa ruusunpunaisten linssien läpi, niinpä haluan maalauksillanikin tuottaa mielihyvää ja rohkaista katsojaa näkemään ja kokemaan positiivisia hetkiä, sekä tuntemaan iloa ja kauneutta taiteen parissa.
Valvon suurimman osan aikaa näyttelyäni itse ja vastaan mielelläni vieraitteni kysymyksiin, sekä kerron työskentelystäni, teosten synnystä ja omista ajatuksistani taiteen tekijänä.
 

Salaisuuksien talossa näyttely on avoinna ensi sunnuntaihin 12.4. saakka ja näyttelyyn on vapaa pääsy. Galleria Alli, Paasikivenkatu 9, Kerava. Avoinna ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-16.  Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti