lauantai 7. helmikuuta 2015

Art Journal: otteita työpäiväkirjastani 7.

Samalla kerralla kun teimme eilen esittelemäni tehtävän, harjoittelimme toisen valitsemastamme teemasta, ideoinnin apuna käyttäen opettajamme taidekortteja.


 
 
Tällä kertaa tehtävänanto oli kuitenkin vähän erilainen kuin ensimmäisessä harjoituksessa. Aihepiirihän oli jo sen kautta valittu ja nyt piti korteista etsiä sellainen maalaustyyli jota itse voisi käyttää omissa töissään.

 
 
Valitsin hyvin koristeellisen tyylin ja sen pohjalta piirtelin kolme luonnosta lintuaiheestani. Aikaa tälläkin kerralla oli kokonaiset 20min näiden kolmen erilaisen kuvan tekemiseen. Nämä on kyllä tosi kehittäviä harjoituksia. Tuossa ajassa ei parane kovin pitkään jäädä suunnittelemaan ja hiomaan lopputulosta. On vaan annettava mennä ja saada paperille mitä mieleen juolahtaa. Minä olen niin spontaani, helposti innostuva ihminen, että minulle nämä sopivat. Joku toinen voi olla kauhuissaan. 

6 kommenttia:

 1. Todella hienoja! Pakko oli tulla kertomaan, että onnetar oli puolellasi ja voitit blogissani olevan ystävänpäivä arvonnan!:) laitan sulle s-postia niin saan yhteystietosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä iloinen päivän piristys ja superyllätys, KIITOS! Ihanaa kevät talven riemua ja hyvää jatkoa sinulle ja pojille!
   t Kikka p.s. Laitoin eml:lla osoitteeni.

   Poista