Google+ Followers

tiistai 4. kesäkuuta 2013

RIPPILAPSELLE

Piti osallistumani Bingo paskikseen #190 tällä rippikortilla, jota viimetipassa aloin tänään työstämään. Mutta yllättäen sainkin vieraita ja kortin kuvaaminen, sekä haasteeseen osallistuminen myöhästyi aikarajasta. Vieraat olivat hyvin mieluisia ja kello juoksi joutuisaan. Mutta en ole pahoillani vaikka haasteeseen osallistuminen jäikin tällä kertaa väliin. Laitan tämän aikaansaannokseni nyt kuitenkin esille, koska sen ihan haastetta varten suunnittelin. Valitsemani bingorivi oli: sininen, jokeri, teippi. Jokerin virassa on kortin keskellä oleva perhonen.


Olen tehnyt jonkin verran uusia rippillepääsy, hää, vauva ja onnittelu ym kortteja, vaikka puutarhahommat ovatkin vieneet suurimman osan näistä alkukesän helteisistä päivistä. Mikä sen ihanampaa kuin istutella kasveja ja möyriä mullassa, ihailla kukkaloistoa ja syreenien tuoksusta huumaantuneena nukahtaa päiväunille pihakeinuun. Illalla vielä vähän askartelua, käsitöitä tai akvarellimaalausta ja päälle pitkät syvät yöunet. Näin olen jo aloittanut voimien keräämisen syksyn ja talven varalle.  

2 kommenttia:

  1. Suloinen:) Mulle on käynyt monesti niin, että olen missannut haasteen, mutta pääasiahan on, että saa inspiraation tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin justiinsa. Bingo haasteena antoi papareille, teipeille ja liimapurkeille vauhtia. Myös seuraava värilastu haaste kuulostaa varsin kivalta. Loppuviikkoni on tosin niin kiireinen, että saas nähdä ehdinko osallistua tähänkään haasteeseen.

      Poista